Tips: Er du klar med efterårsgarderoben?

Kvinde der er klædt på til efterår
Tips: Er du klar med efterårsgarderoben?
Henrik Andersen
-
27/09/2022
-

Det lunefulde vejr og træernes blade, der så småt er ved at tage sine gyldne farver, indikerer, at efteråret har meldt sin ankomst. Overgangen mellem det varme sommervejr og den kommende vinter betyder, at graderne er stille og roligt begyndt at dale.

Det betyder, at det er ved at være tid til at fylde skabet med de lidt varmere tøjdele, så du kan gå årstiden i møde. I artiklen her kan du få inspiration til, hvad du skal gå på jagt efter efterårets must-haves til dit outfit.

En lun strik

Ekstra lag, der holder dig varm, er et godt sted at starte. Tag f.eks. på udkig efter striktrøjer og cardigans, som kan lige netop det. Det store udvalg inkluderer flotte designs med f.eks. kabelstrik, fine detaljer, varme efterårsfarver – og så kan du finde både ensfarvede og mønstrede varianter. Se udvalget af tøj til kvinder.

Praktiske overgangsjakker

Overtøj er et ekstra lag, som du kan tage af, når efterårssolens varme stråler titter frem, og holde dig varm, når du går i skyggen under trækronerne i skoven, eller når vinden blæser. Derfor er overgangsjakker et oplagt valg at tilføje til sin garderobe. Du kan både finde lange og kortere designs, og så er det trendy med ternede jakker og dynejakker for tiden.

Det er heller ikke uset, at der kommer nogle gode regnbyger. Derfor kan en regnjakke også være en vigtig beklædning, når du bevæger dig udenfor.

Bukser og jeans

Det er ikke længere shorts og korte nederdele, vejret giver anledning til. I stedet skal du til at finde både bukser og jeans frem.

Det er in at gå efter et eller flere par jeans, som har vidde i benene. Blå og sorte jeans er gode basisdele, som går til nærmest alt, hvad du ellers tager på. Derfor kan du anskaffe dig et par nye bukser, som vil gå god til striktrøjerne og et par sneakers.

Et andet par bukser, som også hitter for tiden, er cargobukser. Vælg f.eks. et par i beige, sort eller grøn, som går godt med efterårsfarverne.

Flotte støvler

Støvler, både lange og korte, kan du også bruge til de fleste outfits i efteråret. Du kan både finde nogle, som har hæl, er ankelkorte eller gå op til knæet. De lange kan du f.eks. bruge sammen med en lang striktrøje og et par leggings, og de korte kan du f.eks. matche til et par jeans.

Find mere tøj til kvinder i alle aldre her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps