Få alle fordelene ved at være en lille kvinde

Kvinde der prøver tøj
Få alle fordelene ved at være en lille kvinde
Henrik Andersen
-
04/11/2022
-

Er du lille af statur og har du gennem dine leveår mærket de mange nedture der kan være ved at have stoppet vokseværket tidligere end andre kvinder har, så må du ikke glemme at der på trods af de stensikre nedture også følger stensikre opture med på vejen.

Når dagens Danmark byder på børn der vokser dig over hovedet

I dagens Danmark skulle man tro at børnene får en form for gødning indenbords med deres frokost, for den gennemsnitlige højde på unge i dag er helt i top og det gælder både for piger og drenge. At de unge stikker helt til vejrs, hjælper bestemt ikke på følelsen af at være lille, når man som kvinde har sat numsen for tidligt, som man siger.

Der er selvfølgelig nogle begrænsninger ved at være lille og mindre end personerne omkring sig, men der er helt klart også fordele der bør vægtes og måske endda vægtes højere, for her er der tale om at kunne spare penge og få flere muligheder end så mange andre.

Når man er mindre end de andre voksne og ser man de unge vokse over hovedet på én, så er der altså også gode muligheder for at kunne finde tøj og sko i børnestørrelser. Alene ved at se på børnestrømper, kan du spare mange penge, fordi børnestrømper åbenbart koster mindre end voksenstrømper. 

Spar penge, få et større udvalg og nyd godt af at der altid er flest rester i din størrelse

Der er selvfølgelig strømper med motiver som ikke vil blive lavet til andre end børn, men der er også størrelser som du kan drage nytte af. Hvis du f.eks. har en str. 36-37 i sko, vil du lige kunne skimte hvad børneafdelingen har stående af forskellige modeller, men du vil samtidig også kunne finde en skoene for dig i dameafdelingen, for her starter man som regel sortimentet med størrelse 36-37.

I og med at der ikke er mange om buddet længere, når det gælder tøj og sko til den lille kvinde, vil det også sige at du som oftest vil kunne finde lækre ting og sager på tilbud, fordi butikkerne forsøger at få ryddet op og ud i lageret og resterne, så der kan blive plads til nye ting. Du kan derfor spare utrolig mange penge, når du kigger på restvarer i de forskellige modebutikker og på diverse online webshops. 

Se det er slet ikke så slemt at være den mindste alligevel. Det handler egentlig bare om at fokusere på de gaver der kommer med højden eller manglen på den samme, i stedet for at have fokus på de ting der ikke er mulige som lille kvinde.

Find tøj til kvinder i alle størrelser her.

Copyright 2023 - Pilanto Aps